NATJEČAJ ZA ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA
HRCroatian
Početna
NATJEČAJ ZA ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA
NATJEČAJ ZA ORGANIZACIJE CIVILNOGA DRUŠTVA

U suradnji s Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske, Veleposlanstvo Francuske Republike u Republici Hrvatskoj objavilo je natječaj za organizacije civilnoga društva. Poziv ima za cilj jačanje francusko-hrvatskih partnerstava kroz razvoj malih projekata (maksimalni iznos potpore je 3.000 EUR) u jednom od tri prioritetna područja:


1. ravnopravnost spolova i borba protiv bilo koje vrste rodne diskriminacije, 
2. pomirba i promicanje tolerancije te 
3. zaštita okoliša i borba protiv klimatskih promjena. Potpora dodijeljena u okviru ovog poziva može pokriti troškove vezane uz aktivnosti kao što su organizacija konferencija i okruglih stolova, studijske posjete, zagovaranje, obrazovne aktivnosti namijenjene djeci i mladima, obuke, zajedničke publikacije.Svi projekti moraju uključivati francusku komponentu u smislu povezanosti s nekom francuskom organizacijom ili institucijom, angažiranja francuskih stručnjaka, interesa za razmjenu iskustva s Francuskom itd., a kako bi se promicalo međusobno razumijevanje i razmjena iskustava između dviju zemalja.Prijave moraju biti podnesene na engleskom jeziku i poslane e-poštom na adresu [email protected] najkasnije do 28. ožujka 2021. godine. Više informacija potražite u Pozivu na dostavu projektnih prijedloga i propisanim obrascima za prijavu projektnog prijedlogaproračun. 10. ožujka 2021. bit će održana informativna radionica za potencijalne prijavitelje, a pristupiti se može popunjavanjem prijavnice . Rok za prijavu na radionicu je 8. ožujka 2021. u 12:00 sati.


 

Više informacija:

https://udruge.gov.hr/vijesti/natjecaj-veleposlanstva-francuske-republike-za-organizacije-civilnog-drustva-5278/5278

https://udruge.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/3rd%20Call%20for%20proposals%20for%20supporting%20Civil%20Society%20Organisations.pdf

Datum:
22.02.2021
Natrag