Nacrt Strategije razvoja pametnog grada Dubrovnika
HRCroatian
Početna
Nacrt Strategije razvoja pametnog grada Dubrovnika
Nacrt Strategije razvoja pametnog grada Dubrovnika
Grad Dubrovnik i Razvojna agencija DURA otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Strategije razvoja pametnog grada Dubrovnika – Dubrovnik Smart City (DUSC).

Pozivaju se predstavnici zainteresirane stručne javnosti da se aktivno uključe u javnu raspravu sa svojim argumentiranim prijedlozima, uz jasna obrazloženja.


Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: [email protected], najkasnije do 12. lipnja 2015. godine. U istom razdoblju bit će organizirano i javno izlaganje Nacrta strategije o čemu će javnosti biti pravovremeno obaviještena. Izrađivač studije je konzultantsko-revizorska tvrtka Deloitte.


Implementacijom zaokruženog koncepta pametnog grada, Grad Dubrovnik želi korištenjem tehnologije ojačati postojeće kompetitivne prednosti i poboljšati kvalitetu života građana, osigurati konkurentnost gospodarstva i dugoročnu održivost okoliša i Grada. Vodeći se rezultatima ocjene zrelosti postojećih pametnih usluga kao i uočenim potrebama Grada za budući razvoj, identificirani su ključni ciljevi pametnog Grada Dubrovnika u narednom razdoblju.


Ukupno 17 strateških projekata pametnog grada identificirano je kako bi jednoznačno doprinosili ostvarivanju spomenutih ciljeva odnosno uspostavi koncepta pametnog grada.


Strategija pametnog Grada Dubrovnika - Finalni nacrt

Dubrovnik Smart City - DUSC_model ocjene usluga i projekata (Finalni nacrt)Datum:
12.05.2015
Natrag