USKORO DANI KREATIVNIH/KULTURNIH INDUSTRIJA 2018.
HRCroatian
Početna
USKORO DANI KREATIVNIH/KULTURNIH INDUSTRIJA 2018.
USKORO DANI KREATIVNIH/KULTURNIH INDUSTRIJA 2018.

"Dani kreativnih/kulturnih industrija 2018." se i ove godine obljetnički održavaju po peti put za redom. Riječ je o višednevnom događaju u organizaciji DURA -e  i Grada Dubrovnika te će se ove godine održati u terminu od 14. do 16. studenog 2018. godine na raznim lokacijama.

Sve to omogućeno je u kreativnom planiranju i suradnji s institucijama, obrazovnim ustanovama, udrugama i pojedincima iz kulturnog, kreativnog i umjetničkog područja djelovanja koje se izravno dotiče institucionaliziranog i neovisnog  sektora.

Cilj manifestacije je povezivanje i ispreplitanje raznih djelatnosti koje se lako mogu svesti pod nazivnik “kreativne/ kulturne industrije” - grane koja iz godine u godinu u svijetu povećava značaj na ekonomskom planu i BDP-u.

DKK i 2018. na tragu javno - privatnog partnerstva Grada Dubrovnika i ostalih aktera objedinjuje i povezuje sve raspoložive snage te potencijale dubrovačke kreativne, kulturne i umjetničke scene – od arhitekture, dizajna, filma, glazbe, informacijsko - komunikacijskih tehnologija, kazališta, plesa i filma, do likovnih umjetnosti, fotografije, nakladništva, modnog dizajna, robotike, modelarstva, gastronomije, kulturnog turizma i muzejske djelatnosti.

Uskoro donosimo više detalja uz program.

Radujemo se skorom druženju!

Datum:
26.10.2018
Natrag