HRCroatian
Početna
POZIV NA PREZENTACIJU ECONAUTINET PLATFORME
POZIV NA PREZENTACIJU ECONAUTINET PLATFORME

Pozivamo Vas na predavanje „ECONAUTINET – poslovna mreža za poduzetnike nautičkog sektora u jadransko-jonskoj regiji“ koje će se održati u okviru 11. Hrvatski dani male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija u Marini Kaštela.

ECO-NautiNET poslovna mreža je dio ECONAUTINET  projekta „Podrška malim i srednjim poduzećima nautičkog sektora Jadransko-jonske regije“ . Obzirom da poslujemo u vremenu čestih i ponekad nepredvidivih promjena, nužnost brze razmjene informacija, uvođenje novih tehnologija te iznalaženje inovativnih rješenja dodatni su izazovi za male i srednje poduzetnike. Biti u korak s promjenama znači povezivanje i sinergija sa gospodarskim subjektima kako bi jačali konkurentnost i svoju poziciju na tržištima i to je upravo cilj ovog projekta.

Dođite na predavanje i upoznajte se s projektom, na koji način možete sudjelovati u njemu i kako vam to može biti korisno u vašem poslovanju.

Radionica će se održati u petak, 05. ožujka 2019. g. u prostorijama Marina Kaštela, Cesta Franje Tuđmana 213, 21213, Kaštel Gomilica u trajanju od 11:00 – 11:30 sati.

 

Ciljana skupina: mali i srednji poduzetnici u nautičkom sektoru


Svrha edukacije:

  • Prezentiranje Eco-NautiNet projekta
  • Upoznavanje sa benefitima mreže i na koji način se u istu uključiti
Datum:
01.04.2019
Natrag