HRCroatian
Početna
ODRŽANO PREDSTAVLJANJE ECONAUTINET PLATFORME
ODRŽANO PREDSTAVLJANJE ECONAUTINET PLATFORME
Danas je u okviru manifestacije Hrvatski dani male brodogradnje i Sajma turističkih atrakcija u Marini Kaštela, održana prezentacija o projektu ECONAUTINET i njegovoj platformi. Naš broker Ivan Saltarić je poduzetnicima pojasnio prednosti platforme i kako se uključiti u istu.

Putem projekta ECO-Nautinet provode se aktivnosti za poboljšanje konkurentnosti, inovativnosti i internacionalizacije malih i srednjih poduzeća u nautičkom sektoru Jadransko-jonske regije, u kojima sudjeluje i DURA kao jedan od projektnih partnera.

Očekuje se da će web-platforma kad bude u punoj funkciji omogućiti malim i srednjim tvrtkama umrežavanje te povezivanje s istraživačkim organizacijama i ostalim institucijama u svrhu informiranja te prijenosa znanja i tehnologija unutar nautičkog sektora. Za potrebe izrade web-platforme tijekom 2018. godine anketirano je više od 150 poduzetnika iz pet zemalja kako bi platforma što više zadovoljila konkretne zahtjeve korisnika.

"This event has been produced with financial assistance of the European Union. The content of the article is the sole responsibility of City of Dubrovnik development agency DURA and can under no circumstances be regarded as reflecting the position of European Union and/or ADRION programme authorities"

Datum:
05.04.2019
Natrag