HRCroatian
Početna
PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC
PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA EPIC

U okviru projekta “EPIC – Entrepreneurial Opportunities within Popular Culture for Youth” iz Erasmus+ programa održao se drugi partnerski sastanak dana 5. lipnja 2019. godine na kojem je ispred DURA-e prisustvovao Josip Bogdanović. Sastanak se je održao u Poljskom gradu, Lodz.

Pored domaćina iz Poljske sastanku su prisustvovali kolega sa Malte i kolege iz Irske dok su se kolege iz Danske javili putem skypa.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjem tijeku projekta, fazama provedbe, te su dogovorene daljnje aktivnosti i datum slijedećeg sastanka koji će se održati početkom 11/2019 na Malti.

Fokus je bio na važnosti točnog definiranja pojma “pop culture” i predstavljeni su alati koji će se koristiti. Nadalje govorilo se o mogućnostima koje nudi pop kultura i naglasak se stalno stavljao na mlade i mogućnostima za mlade. Razgovaralo se o slijedećim sastancima I radionici koja će se za godinu dana održati u Dubrovniku, a o kojoj će se detaljnije razgovarati na slijedećem partnerskom sastanku na Malti.

Na sljedećem linku možete pogledati web stranicu projekta:  https://www.epicopportunities.eu/.

Datum:
18.06.2019
Natrag