HRCroatian
Početna
DURA NA RADIONICAMA HAMAG-BICRO-a
DURA NA RADIONICAMA HAMAG-BICRO-a

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) organizirala je ovaj tjedan od 20.-22. kolovoza u sklopu BOND Hrvatska projekta tri jednodnevne specijalističke edukacije na kojima su sudjelovale i naše djelatnice Tea Gjivić Puzović i Marijana Puljas.

Specijalističke edukacije pod nazivima "Pravni oblici poduzetništva i zakonodavni okvir", "Izrada poslovnih planova i budžeta" i "Napredno financijsko izvještavanje" polaznike su upoznale s novinama u zakonodavstvu, a edukacije koje su se odnosile na financijski dio poslovanja omogućile su sudionicima da utvrde postojeća znanja kroz razne zadatke i vježbe te teorijski pregled.


Pilot projekt "Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija" (eng. BOND - Business Organistions Network Development) provodi Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Projekt je vrijedan 7.012.151,60 kuna, a financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. Specijalističke edukacije za predstavnike poduzetničkih potpornih institucija nastavljaju se i sljedeći tjedan te u rujnu.


Datum:
23.08.2019
Natrag