HRCroatian
Početna
Treći partnerski sastanak projekta S.Li.Des.

Treći partnerski sastanak projekta S.Li.Des. - Pametne strategije za održivi turizam u živućim kulturnim destinacijama, programa Interreg Italija-Hrvatska, čije je održavanje planirano u svibnju u talijanskom gradu Ferrara, zbog globalnog zastoja uzrokovanog korona virusom, održan je 5. lipnja 2020. u virtualnom obliku. Sastanku su prisustvovali partneri iz Italija i Hrvatske, među kojima i zaposlenici Dubrovačke razvojne agencije DURA, Kristina N. Vujanović i Stjepan Ćavar.

Na sastanku su nositelji radnih paketa predstavili dosad odrađene aktivnosti te najavili faze koje tek slijede. Budući da je DURA nositelj četvrtog radnog paketa koji se odnosi na dizajn i implementaciju pilot akcije, prezentaciju je također održala i zaposlenica DURA-e Kristina N. Vujanović. Tom prilikom predstavila je nacrt dokumenta Metodologija pilot akcije koji će služiti kao svojevrstan vodič svim partnerima u kreiranju i implementaciji njihovih pilot akcija.

U ovoj fazi projekta DURA priprema nabavu opreme, tj. bežičnih pristupnih točaka (eng. access points) koji će se integrirati u već postojeću mrežu i omogućiti korisnicima gradskog interneta širu dostupnost.

Treći partnerski sastanak projekta S.Li.Des.
Datum:
05.06.2020
Natrag