DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE
HRCroatian
Početna
DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE
DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE
it133 it129 it123 it122 it119 it108 it80 it82 it68 it47 it37 it4

Peti tjedan talijanske kuhinje u svijetu održao se od 23. do 29. studenoga u Zagrebu, gdje su organizirana brojna zanimljiva javna događanja. Finalna večer održana je u hotelu Le Premier dana 26. studenog na kojem je sudjelovala djelatnica DURA-e Mia Hrnić gdje je prezentirala projekt SlowFood-CE. Posljednje izlaganje te večeri bilo je posvećeno projektu u okviru europskog programma Central Europe, koji potiče suradnju između regija središnje Europe: SLOW FOOD – Središnja Europa: kultura, baština, indentitet i hrana.

Cilj je projekta unaprijediti sposobnosti javnih i privatnih lokalnih aktera u očuvanju i vrednovanju vlastite nematerijalne kulturne baštine hrane u kontekstu koji objedinjava gospodarsku, ekološku i društvenu održivost.


Nositelj projekta je Slow Food, a jedan od partnera je Dubrovačka razvojna agencija DURA, organizacija čiji je cilj podržati loklane male i srednje poduzetnike i promicati ukupan gospodarski, društveni i kulturni razvoj grada Dubrovnika.

Datum:
30.11.2020
Natrag