HRCroatian
Poduzetnički inkubator „Tvornica ideja“ opet otvara svoja vrata!
Poduzetnički inkubator poduzetnicima početnicima omogućuje najam ureda po subvencioniranim cijenama. Osim poslovnog prostora, korisnicima su na raspolaganju poslovna infrastruktura, intelektualne i poslovne usluge i dr. u razdoblju inkubacije nakon čega bi trebali postati samostalni i prepustiti mjesto u inkubatoru drugom poduzeću. Zajedno s najmom, stanari Inkubatora dobivaju tehničku i savjetodavnu podršku kako bi mogli uspješno razvijati svoje ideje i poslovanje.

Prostor poduzetničkog inkubatora sastoji se od 9 ureda koji se mogu prilagođavati potrebama stanara, a mladim poduzetnicima je na raspolaganju i dvorane za sastanke, prezentacije i edukacije. Zakupnina za poslovne prostore usklađena je s tržišnom cijenom, a subvencionirane cijene najma ovise o vremenu provedenom u inkubatoru.


Osim prostora, inkubator želi poduzetnicima početnicima omogućiti tehničku podršku i različite usluge koje bi im mogle pomoći u razvoju i poslovanju, poput računovodstvenih i marketinških usluga te programe edukacija i savjetodavne pomoći za pronalaženje financijskih sredstava putem nacionalnih i međunarodnih projekata.

Inkubator je realiziran sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Dubrovnika, a sastavni je dio Dubrovačke razvojne agencije DURA-e, a ujedno je i prvi takav u Dubrovačko-neretvanskoj Županiji.

Na ovaj način inkubirana poduzeća dobivaju potrebnu podršku da pokrenu svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova, djeluju u poslovnoj atmosferi okruženi drugim poduzećima u nastanku i Agencijom kao savjetodavnim tijelom te na taj način sudjeluju u gospodarskom razvoju područja i smanjenju nezaposlenosti u regiji.

Za sve informacije obratite se na slijedeći kontakt:

Marijana Puljas email: [email protected] telefon: 020/640-271

Natrag