Dura
Novosti

HERITENERGY – Izrada zajedničkog SEAP-a (Akcijski Plan Održive Energije)

HERITENERGY – Izrada zajedničkog SEAP-a (Akcijski Plan Održive Energije)
HERITENERGY - Izrada zajedničkog SEAP-a (Akcijski Plan Održive Energije)
Projektom se nastoji odrediti te izraditi zajednički SEAP (Akcijski Plan Održive Energije) za europske gradove pod UNESCO-vom zaštitom kao svjetskih spomenika kulture s naglaskom na očuvanje kulturne baštine.
NAZIV PROJEKTA: HERITENERGY – Izrada zajedničkog SEAP-a (Akcijski Plan Održive Energije)

OPIS: Postoji veliki broj gradova u Europi koji su dio UNESCO svjetske baštine, a suočavaju se sa stalnom potrebom jačanja kapaciteta u polju održive energije i potrebe da sačuvaju kulturno-povijesnu baštinu koja ih karakterizira.
Uspostava zajedničkog Akcijskog plana za upravljanje energijom u gradovima partnerima s posebnom pažnjom na očuvanje povijesno-kulturne baštine gradova. Cilj projekta je podrška lokalnim vlastima u definiranju i pripremanju Akcijskog plana za upravljanje energijom sa posebnim fokusom na očuvanje kulturno-povijesne baštine, te da potakne lokalne dionike u implementaciji Akcijskog plana za upravljanje energijom.

PARTNERI: Grad Matera-Italija, Općina Carcassonne-Francuska, Grad Riga-Latvia, GradTallinn-Estonia i Grad Mérida-Španjolska, te firme:Ambienteitalia-Italija i Conseil de l’Aude-Francuska

VIJEDNOST PROJEKTA: EUR 914.720,00
TRAJANJE PROVEDBE:
36 mjeseci

Datum:
17.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X