Dura
Novosti

Održana radionica o informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE)

Održana radionica o informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE)
Održana radionica o informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE)
Dana 20.svibnja 2011. u prostorijama Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održana je radionica o informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE).
Radionica je održana u sklopu projekta Sustavno gospodarenje energijom u hrvatskim gradovima koji se provodi u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda (UNDP) u Hrvatskoj, s ciljem primjene modela gospodarenja energijom u Gradu Dubrovniku kojim se postiže ušteda energije i očuvanje prirode.

Voditelj projekta, dr.sc. Sandro Nižetić, održao je uvodno predavanje djelatnicima agencije i Upravnog odjela za promet i komunalne poslove Grada Dubrovnika, kojim je predstavio dosadašnji pregled ostvarenih aktivnosti projekta i najavio slijedeće aktivnosti koje će se provoditi u Gradu Dubrovniku.
Tehnički voditelj projekta dipl.ing. Ivan Jurčević objasnio je kroz praktični rad na računalu osnovne koncepte informacijskog sustava koji će se primjenjivati kao jednostavan alat za nadzor potrošnje energenata svih objekata u vlasništvu Grada Dubrovnika, a ujedno će predstavljati jedinstvenu bazu podataka o svim nekretninama.

Datum:
20.05.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X