Dura
Novosti

Predstavljene mogućnosti financiranja projekata u kulturi

Predstavljene mogućnosti financiranja projekata u kulturi
Predstavljene mogućnosti financiranja projekata u kulturi
Dana 4.srpnja 2011. u Maloj vijećnici održan je redoviti kolegij ravatelja u kulturi Grada Dubrovnika koji je vodila saborska zastupnica i zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Tatjana Šimac Bonačić, na kojem je nazočila i direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. Vera Djokaj.
Glavna tema ovog kolegija bilo je predstavljanje aktualnih vanproračunskih izvora financiranja projekata u kulturi. U tu svrhu direktorica razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. Vera Djokaj predstavila je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Ministarstva kulture, programe Ministarstva turizma te pretpristupne programe IPA prekogranične suradnje. Ravnatelji ustanova pokazali su interes i spremnost surađivati s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA d.o.o. na pripremi projekata i prijavama za navedene izvore financiranja.
Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA d.o.o. priprema projekte za prijavu na natječaje Ministarstva turizma s Kinematografima Dubrovnik za projekt izrade prateće dokumentacije za rekonstrukciju Luže, te s Javnom ustanovom Rezervat Lokrum za izradu idejnog rješenja projekta ‘Spiritual path’.
Datum:
04.07.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X