Dura
Novosti

Udruga povijesnih gradova zajednički prema europskim fondovima

Udruga povijesnih gradova zajednički prema europskim fondovima
Udruga povijesnih gradova zajednički prema europskim fondovima
Dana 09.srpnja 2011 u Velikoj vjećnici održan je radni sastanak Udruge Povjesnih Gradova kojim je presjedao gospodin Andro Vlauhšić, te na kojem su sudjelovali i predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o.
Otvarajući sastanak gradonačelnik Vlahušić je istaknuo kako povijesni gradovi moraju zajedno osmišljavati projekte i povlačiti sredstva iz fondova Europske unije, a razmjenom iskustava poboljšati zaštitu i primjereno valoriziranje baštine.

Na sastanku su također sudjelovali predstavnici Kaštela, Nina, Novigrada, Paga, Rovinja, Splita, Šibenika, Trogira, Vukovara i Zadra. Osim razmjene iskustava o europskim fondovima na sastanku se razgovaralo o akcijskom planu rada udruge za 2012. godinu.

Predstavnici Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. održali su prezentaciju o ‘Mogućnostima financiranja iz fondova EU’, na kojoj su predstavili aktivne programe EU, mogućnosti suradnje, te ponudili nekoliko primjera pozitivne prakse.

Datum:
11.07.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X