Dura
Novosti

Konferencija ‘8. europski dan poduzetnika’ u Dubrovniku

Konferencija ‘8. europski dan poduzetnika’ u Dubrovniku
Konferencija '8. europski dan poduzetnika' u Dubrovniku
Dana 7. listopada 2011. godine održati će se konferencija ‘8. europski dan poduzetnika’ u Holetu Vis.
Europski dan poduzetnika je inicijativa koja potiče gradove na promoviranje svijesti o poduzetništvu na lokalnoj razini, a u Hrvatskoj se provodi osmi put, a domaćin u 2011. je Grad Dubrovnik, u organizaciji UMIS-SMEA, Udruge malih i srednjih poduzetnika koja surađuje sa stručnim institucijama za malo i srednje poduzetništvo u 77 zemalja spajajući znanja i specifične metode za unaprjeđenje razvoja malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj i Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA.
Konferencija će okupiti ugledne svjetske dionike iz područja poduzetništva, predstavnike komora i federacija poduzetnika, znanstvenih i istraživačkih institucija, razvojnih i financijskih agencija, trgovinskih saveza, medijskih profesionalca i lokalnih, regionalnih te nacionalnih predstavnika vlasti.
Cilj konferencije je podići svijest u lokalnoj zajednici o važnosti utjecaja malih i srednjih poduzeća na ukupni ekonomski razvoj kroz inovacije, kreativnost i suradnju.
Datum:
21.09.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X