Dura
Novosti

Održan Prvi međunarodni sastanak partnera za projekt Flow4YU – Dijalog između mladih i javnih institucija

Održan Prvi međunarodni sastanak partnera za projekt Flow4YU – Dijalog između mladih i javnih institucija
Održan Prvi međunarodni sastanak partnera za projekt Flow4YU - Dijalog između mladih i javnih institucija

Od 25. do 28. rujna 2011. u talijanskom gradu Ravenna, održan je prvi sastanak partnera za projekt Flow4YU – Dijalog između mladih i javnih institucija, uz sudjelovanje predstavnika Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, koja provodi ovaj projekt u ime Grada Dubrovnika. Prvi sastanak partnera održan je s ciljem upoznavanja partnera s predstojećim aktivnostima projekta i pripreme za njihovu provedbu.

Na sastanku su svi partneri predstavili rad svojih organizacija u okviru dijaloga i odnosa s mladima, te su dogovoreni načini komunikacije i promocije koji će se koristiti za vrijeme provedbe projekta, kao i administrativna pravila i alati za evaluaciju projekta. Sastanak je zaključen planiranjem slijedećeg međunarodnog događanja u prosincu 2011. godine koje će okupiti predstavnike javnosti i organizacija koje rade s mladima iz svih partnerskih zemalja s ciljem kvalitetne pripreme prvog međunarodnog sastanka mladih koji će se održati u travnju 2012. godine.

Datum:
03.10.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X