Dura
Novosti

Regionalni forum društvenog poduzetništva

Regionalni forum društvenog poduzetništva
Regionalni forum društvenog poduzetništva
Dana 19. prosinca 2011. u hotelu Dujam u Splitu, održalo se događanje pod nazivom “Regionalni forum društvenog poduzetništva – Prema zajedničkoj viziji i strategiji razvoja društvenog poduzetništva u Dalmaciji i Hrvatskoj 2012.-2016.“ na kojem su sudjelovali i predstavnici DURA-e.
Sukladno aktualnim nastojanjima Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva RH, Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Foruma socijalnog poduzetništva SEFOR, Mreže eko-društvene ekonomije južne i istočne Europe ESENSEE, te Clustera za eko-društveni razvoj CEDRA, u pravcu stvaranja poticajnog okruženja za razvoj socijalnog/društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj, ali i strateškim nastojanjima međunarodnih subjekata uključivo i EU, UN-a i drugih, održan je regionalni Forum socijalnog poduzetništva u Splitu u Hotelu Dujam, 19.12.2011.g. s ciljem poticanja diskusije, razmjene informacija i iskustava, te uključenja svih relevantnih dionika za promicanje socijalnog/društvenog poduzetništva kao poluge održivog i dinamičnog razvoja Dalmacije, Like, ali i Hrvatske i šire regije.

Na forum su bili pozvani predstavnici organizacija civilnog društva, socijalnih zadruga, ustanova, tvrtki, sveučilišta, ali i postojeći i potencijalni budući subjekti društvenog poduzetništva.

Datum:
13.12.2011
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X