Dura
Novosti

Međunarodna konferencija WUSME – HERcon

Međunarodna konferencija WUSME – HERcon
Međunarodna konferencija WUSME - HERcon
Od 28.-31.ožujka 2012 u Mostaru u organizaciji Prošle godine u Dubrovniku u lipnju u Hotelu Adriatic održala se slična konferencija na temu ‘Mikro kompanije mogu uraditi razliku’ s ciljem osnaživanja malog i srednjeg poduzetništva.
Prošle godine u Dubrovniku u lipnju u Hotelu Adriatic održala se slična konferencija na temu ‘Mikro kompanije mogu uraditi razliku’ s ciljem osnaživanja malog i srednjeg poduzetništva. Ova konferencija u suradnji sa europskom organizacijom WUSME malih i srednjih poduzetnika nastavak je rada na regionalnom razvoju poduzetništva i poduzetničke klime.

Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA i Razvojna Agencija Ljubinje još prošle godine u prosincu zajednički su prijavili projekt ‘ABC klasteri’ koji za cilj ima stvaranje regionalnog klastera malih i srednjih poduzetnika u turizmu. Navedeni projekt bit će naveden kao primjer dobre prakse i temelj buduće regionalne suradnje.

Cilj ove konferencije je potaknuti regionalno osnaživanje poduzetništva uz suradnju i strateški razvoj svih dionika. Uz konferenciju održat će se Gospodarski Sajam u Mostaru, modna revija, kulturno-zabavni program, te organizirana razgledavanja Ljubinja, Herceg-Novog, Mostara i Dubrovnika.

Datum:
16.03.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X