Dura
Novosti

Predstavljen projekt poboljšanja administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini

Predstavljen projekt poboljšanja administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini
Predstavljen projekt poboljšanja administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini
Dana 17. travnja 2012. u Splitu je u prostorijama Hrvatske gospodarske komore predstavljen projekt Ministarstva poduzetništva i obrta pod nazivom „Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini.“ Predstavljanju su prisustvovali i predstavnici DURA-e.

Ministarstvo poduzetništva i obrta provodi projekt „Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini“ u sklopu Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007.-2011., Prioriteta 2. Jačanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva, Mjere 2.1. Poboljšanje poslovne klime, a koji se financira sredstvima pretpristupnog fonda Europske unije IPA, komponenta IIIC.

Cilj projekta je osnaženje administrativnih kapaciteta i učinkovitosti Ministarstva poduzetništva i obrta te Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, kako bi se unaprijedila potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

Direktni korisnici ovog projekta su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, dionici su poduzetničke potporne institucije, dok su indirektni korisnici projekta mali i srednji poduzetnici. Projekt provodi međunarodni konzorcij u vodstvu ACE International Consultants S.L. iz Madrida, Španjolska, uključujući sudjelovanje Danish Technological Institute (Danska), GDSI (Irska) i Hauska & Partner (Hrvatska).

Datum:
24.04.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X