Dura
Novosti

Projekt Stambene zajednice za podršku osobama s intelektualnim teškoćama – S.U.P.P.O.R.T.

Projekt Stambene zajednice za podršku osobama s intelektualnim teškoćama – S.U.P.P.O.R.T.
Projekt Stambene zajednice za podršku osobama s intelektualnim teškoćama - S.U.P.P.O.R.T.
Dana 14.svibnja 2012. održan je sastanak predstavnika Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA i Udruge Rina Mašera na temu projekta Stambene zajednice za podršku osobama s intelektualnim teškoćama – S.U.P.P.O.R.T., koji je DURA prijavila za dodjelu bespovratnih sredstava iz pretpristupnog fonda IPA IV komponenta – za razvoj ljudskih potencijala.
Cilj projekta je širenje socijalnih usluga koje omogućuju osobama s intelektualnim teškoćama uključivanje u život u široj društvenoj zajednici. Provedbom projekta S.U.P.P.O.R.T. omogućiti će se daljnja deinstitucionalizacija osoba s intelektualnim teškoćama razvijanjem usluge organiziranog stanovanja uz podršku.

Ukupna vrijednost projekta je 198.937,16 EUR. Projekt je prošao prvi krug ocjenjivanja, konačni rezultati o odobrenju projekta očekuju se u svibnju o.g.

Partneri na projektu S.U.P.P.O.R.T. su Grad Dubrovnik i Udruga Rina Mašera, a danas su zajedno s predstavnicima DURA-e održali sastanak s zamjenicom gradonačelnika Tatjanom-Šimac Bonačić, na kojem je dogovorena puna potpora i suradnja na provedbi projekta.

Datum:
15.05.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X