Dura
Novosti

Održana dodjela zahvalnica za sudjelovanje na 5.Sajamu poslova

Održana dodjela zahvalnica za sudjelovanje na 5.Sajamu poslova
Održana dodjela zahvalnica za sudjelovanje na 5.Sajamu poslova
Dana 15. svibnja 2012. u hotelu “More” Hrvatski zavod za zapošljavanje Dubrovnik, organizirao je svečanu dodjelu zahvalnica pokroviteljima, sponzorima, partnerima i poslodavcima petog po redu Sajma poslova, održanog 8. ožujka na Sveučilištu u Dubrovniku na kojem je sudjelovala i Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA.
Dodjela zahvalnica i promotivnog DVD-a sa bitnim događanjima na Sajmu je održana u konferencijskoj dvorani hotela „More“. Prije službene dodjele, učesnicima je savjetnica za zapošljavanje Maja Perić u obliku prezentacije prikazala rezultate evaluacijskih listića koji su se dijelili svim posjetiteljima i poslodavcima na Sajmu poslova. Rezultati su pokazali da je Sajam ispunio očekivanja svih posjetitelja. Poslodavci su se izjasnili da su imali dovoljno mogućnosti za prezentaciju tvrtke i da su zaprimali životopise potencijalnih radnika i to ukupno 680, a 90% njih je reklo da će u idućim mjesecima zapošljavati radnike.
Datum:
17.05.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X