Dura
Novosti

Održana 4. sjednica Partnerskog vijeća Dubrovačko-neretvanske županije

Održana 4. sjednica Partnerskog vijeća Dubrovačko-neretvanske županije
Održana 4. sjednica Partnerskog vijeća Dubrovačko-neretvanske županije

Dana 3. rujna 2012. u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, održana je 4. Sjednica partnerskog vijeća Dubrovačko – neretvanske županije, na kojoj je u ime Razvojne agencije grada Dubrovnika DURA, kao članice Partnerskog vijeća, sudjelovala direktorica Vera Djokaj.

Na Sjednici je predstavljen Izvještaj o provedbi Razvojne strategije za 2011., potom pet komponenti programa Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova za pripreme i provedbe razvojnih projekata prihvatljivih  za financiranje iz fondova Europske unije u 2012. Također, Partnersko vijeće DNŽ je jednoglasno potvrdilo predloženu listu prvenstava projekata u sklopu natječaja potprograma II. „Priprema lokalnih projekata na potpomognutim područjima“ u DNŽ  (odnosi se na razvojne projekte iz jedinica lokalne i regionalne samouprave I. i II. skupine prema indeksu razvijenosti), i time dalo preporuke Ministarstvu  koje projekte sufinancirati.

Nakon rasprave, sudionicima je najavljen Međunarodni investicijski forum – „Dubrovnik 2012.“ www.investindubrovnik.com koji će se održati 26. listopada 2012. godine u Hotelu Dubrovnik Palace.

Datum:
04.09.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X