Dura
Novosti

Ministarstvo turizma nagradilo projekt „Dubrovačka kartica“

Ministarstvo turizma nagradilo projekt „Dubrovačka kartica“
Ministarstvo turizma nagradilo projekt „Dubrovačka kartica“

Grad Dubrovnik dobio je 100 tisuća kuna bespovratnih sredstava od Ministarstva turizma Republike Hrvatske za projekt ”Dubrovačka kartica”.

U suradnji  Upravnog odjela za kulturu i baštinu Grada Dubrovnika i Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA d.o.o. projekt „Dubrovačka kartica“ prijavljen je na natječaj  sukladno raspisanom javnom pozivu Ministarstva turizma  za dodjelu sredstva državne potpore programima poticanja inovacija u turizmu. 

Programom poticanja inovacija u turizmu pod nazivom ”Inovativni turizam” nagrađuju se inovacije, svježe ideje i najuspješniji turistički projekti, koji za cilj imaju proširenje ukupne turističke i ugostiteljske ponude u Republici Hrvatskoj.

”Dubrovačka kartica” projekt je koji, u skladu s trendovima na svjetskom turističkom tržištu, promovira novi, inovativni pristup u promišljanju održivog turizma.

 

 

Datum:
31.10.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X