Dura
Novosti

Održan Forum za javno privatni dijalog u sklopu provedbe IPA IIIC programa

Održan Forum za javno privatni dijalog u sklopu provedbe IPA IIIC programa
Održan Forum za javno privatni dijalog u sklopu provedbe IPA IIIC programa

Dubrovnik, 27.11.2012. – U sklopu IPA IIIC projekta “Poboljšanje administrativne učinkovitosti na nacionalnoj razini”, Ministarstvo poduzetništva i obrta organiziralo je seriju foruma javno-privatnog dijaloga s poduzetnicima i poduzetničkim potpornim institucijama.

 

Forumima je prisustvovalo ukupno oko stotinjak dionika iz reda malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, predstavnika poduzetničkih potpornih institucija, županijskih gospodarskih komora te jedinica lokalne i područne samouprave na kojima su imali priliku razmotriti koncept Poduzetničkog impulsa za 2013. godinu i prvi nacrt Strategije razvoja poduzetništva 2013.-2020. 

Prvi forum za regiju južni Jadran održan je 21.studenog 2012.godine u Županijskoj komori Dubrovnik na kojem je prisustvovala i Vera Djokaj, direktorica DURA-e koja je kao potporna institucija, zadužena za pružanje savjetodavnih usluga i pomoći za razvoj poduzetništva..

Nakon što je izložen nacrt Strategije i ključne značajke Poduzetničkog impulsa za 2013., sudionici su imali priliku kroz dinamičnu diskusiju ukazati na svoje probleme u poslovanju i dati prijedloge za poboljšanja.

Poduzetnički impuls 2013. je program Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, čiji je cilj poticanje konkurentnosti poduzetništva i obrtništva, namijenjenih poduzetnicima početnicima, mladima i ženama, obrtnicima, te malim gospodarstvima usmjerenim na tehnološki razvitak i inovacije.

Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA organizirat će Dane otvorenih vrata ‘Poduzetnički impuls 2013.’, s ciljem informiranja o mogućnostima koje ovaj ciklus natječaja nudi za poticanje poduzetničkih i obrtničkih projekata.

Datum:
27.11.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X