Dura
Novosti

Konferencija za medije: TJEDAN MOBILNOSTI U DUBROVNIKU – Kretanje u pravom smjeru

Konferencija za medije: TJEDAN MOBILNOSTI U DUBROVNIKU – Kretanje u pravom smjeru
Konferencija za medije: TJEDAN MOBILNOSTI U DUBROVNIKU - Kretanje u pravom smjeru

Grad Dubrovnik organizira „Tjedan mobilnosti“ u kojem će se građanima omogućiti različite aktivnosti u razdoblju od utorka, 11. prosinca do petka, 14. prosinca 2012. godine. Konferencija za medije na kojoj će biti predstavljen program aktivnosti u sklopu „Tjedna mobilnosti“ i projekta Adria.MOVE IT! održat će se sutra, 11. prosinca 2012. godine u 10,30 sati, u Velikoj vijećnici, a sudjelovat će gradonačelnik Andro Vlahušić, pročelnici Milan Perić, Dinko Mirić i Miho Katičić te direktor JGP Libertas Đuro Deranja.

 

Europski tjedan mobilnosti je godišna kampanja koja ukazuje na važnost održive urbane mobilnosti, organiziran i financiran uz pomoć Europske komisije. Lokalne vlasti dužne su uvesti i promovirati mjere održivog transporta te pozvati građane na istraživanje alternativih načina prijevoza. Tjedan mobilnosti podržava EU inicijativu održive urbane mobilnosti i ciljeve koji su određeni projektom Adria.MOVE IT! koji se financira kroz Adriatic IPA CBC 2007-2013 progam.

Datum:
11.12.2012
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X