Dura
Novosti

10. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

10. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva
10. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Dubrovnik, 21.siječnja 2013. – U organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o.,održat će se 10. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva od 21. do 24. ožujka 2013.g. u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena – Babin kuk Dubrov

 

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 

Cilj sajma je okupiti izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda. 

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje novih proizvoda, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala) te održavanje manifestacije „Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije“, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.
 
I ove godine nastavlja se s promocijom znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda. 

U sklopu sajma održat će se okrugli stolovi, predavanja, prezentacije te atraktivna kulturno-zabavna i gastronomska događanja. 

Sve detaljnije informacije možete dobiti na telefon 020/436-233 i 020/436-363 ili na web stranici www.mediteranski-sajam.com.

Suorganizatori ovog događaja su : DURA, Dubrovačko-neretvanska županija, Grad Dubrovnik, Hrvatska gospodarska komora – ŽK Dubrovnik, Obrtnička komora DNŽ-e, Dubrovački centar za poduzetništvo, DUNEA i Deša.

Datum:
21.01.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X