Dura
Novosti

200 EE savjeta: Kako efikasnije koristiti energiju

200 EE savjeta: Kako efikasnije koristiti energiju
200 EE savjeta: Kako efikasnije koristiti energiju

U sklopu projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj u kojem aktivno sudjeluju Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA i Grad Dubrovnik, čiji je glavni cilj povećati svijest građana o efikasnom korištenju energije i poticati primjene ekonomski isplativih i energetski efikasnih tehnologija, materijala i usluga, objavljena je publikacija “200 EE savjeta – kako efikasnije koristiti energiju, živjeti kvalitetnije i plaćati manje”.

Postoji niz faktora koji utječu na potrošnju energije u kućanstvu. Neki od njih su vrsta građevine, prisustvo toplinske izolacije, broj električnih uređaja i njihova učinkovitost te navike i ponašanje ukućana.

Najnoviju publikaciju sa 200 energetski efikasnih savjeta
– kako efikasnije trošiti energiju, a pri tom povećati životni standard i smanjiti mjesečne račune za energente možete preuzeti ovdje(download).

Također, svaki utorak od 9-12 sati, možete posjetiti EE info ured u sklopu Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e uz prethodnu najavu na tel.020/638-236.

 

Datum:
13.02.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X