Dura
Novosti

Andrea Novaković nova direktorica DURA-e

Andrea Novaković nova direktorica DURA-e
Andrea Novaković  nova  direktorica DURA-e

 

Dubrovnik, 04. Travnja 2013. – Andrea Novaković od 1. travnja 2013.godine nova je direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e

 

Andrea Novaković pisanjem i provedbom projekata financiranim iz Europske unije bavi se već preko osam godina. Iskustvo je gradila u lokalnim i regionalnim institucijama za potporu poduzetništvu i javnom sektoru: centru za poduzetništvo i regionalnoj razvojnoj agenciji.

Kao stručnjak za EU projekte prepoznata je i od strane HAMAG-a kao jedini savjetnik za EU projekte na području Dubrovačko- neretvanske županije. Tijekom godina rada u ovom području, održala je preko 30-tak PCM (Project Cycle Management) seminara za polaznike na području Dubrovačko- neretvanske županije, a 2010. angažirana je i za održavanje edukacija za potencijalne podnositelje prijava na prekogranični program Hrvatska – Crna Gora.

U segmentu provedbe projekata, samostalno je rukovodila preko 10 EU projekata te pripremala i savjetovala izradu projekata i za druge korisnike (udruge, škole, općine i gradove te druga javna tijela) s različitim tematikama poput razvoja ljudskih potencijala, razvoja turizma, promocije kulturne baštine, zaštite okoliša, razvoja civilnog društva i sl.

Projekte je pripremala prema svim raspoloživim darovnicama koje su korisnicima bile dostupne od proglašenja Hrvatske zemlje kandidatkinje za članstvo EU pa do aktualnih IPA programa, ali i prema programima zajednice, što joj je bila neizmjerno dobra priprema za skoro korištenje predstojećih strukturnih fondova i Europskog socijalnog fonda.

Datum:
04.04.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X