Dura
Novosti

Forum za uspostavu projektnih partnerstava

Forum za uspostavu projektnih partnerstava
Forum za uspostavu projektnih partnerstava

Dubrovnik, 11.travnja 2013. – U sklopu priprema za objavu trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga unutar IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora 2007-2013, 18. travnja 2013. godine u Igalu održat će Forum za uspostavu projektnih partnerstava.

 U sklopu priprema za objavu trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga unutar IPA Prekograničnog programa Hrvatska-Crna Gora 2007-2013, Zajedničko tehničko tajništvo u suradnji s Operativnim strukturama (Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija Crne Gore, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Agencija za regionalni razvoj Republike Hrvatske održat će Forum za uspostavu projektnih partnerstava 18.travnja 2013. godine, s početkom u 11:30 sati u prostorijama Instituta “Dr Simo Milošević”, Sava Ilića 5, Igalo, Crna Gora.

Forum će se sastojati od dva dijela. U prvom dijelu Foruma prisutnima će biti predstavljeni principi partnerstava, opći sadržaj prijavnog paketa, kao i projekti iz prvog i drugog poziva.

Drugi dio Foruma zamišljen je kao sklop tematskih radionica po mjerama programa, čime će se potencijalnim partnerima omogućiti uspostavljanje izravnog kontakta i razmjena projektnih ideja.

 

 

Datum:
11.04.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X