Dura
Novosti

Održan Festival bajki u Dubrovniku

Održan Festival bajki u Dubrovniku
Održan Festival bajki u Dubrovniku
06.svibnja 2013. – U organizaciji razvojne agencije Grada Dubrovnika  DURA-e od 03. do 05. svibnja 2013.godine u Dječjem vrtiću Dubrovnik održana su predavanja Susan Perrow, svjetski poznate spisateljice priča za djecu .

Susan Perrow poznata kao i “doktorica priča “autor je svjetski poznate knjige “Bajke i priče za laku noć – Terapeutske priče za djecu”

Predavanja su održana na temu „Pisanje terapeutskih (ozdravljujućih) priča“  te su prezentirani primjeri, ideje i postupci za pisanje iscjeljujućih priča.
Održan je i niz radionica na kojima je objašnjen proces stvaranja vlastitih priča za različita nepoželjna ponašanja I situacije.

Cilj predavanja i radionica bio je informirati odgajatelje u vrtićima, roditelje i psihologe o pisanju terapeutskih (ozdravljujućih) priča „Susan Perrow“. Svrha pričanja priča je da se potpomogne proces vraćanja ne-uravnoteženog ponašanja ili situacije natrag u savršenu cjelovitost ili ravnotežu.

U sklopu projekta organiziran je izlet na Lokrum, na kojem je jedina hrvatska profesionalna pripovjedačica bajki Jasna Held, na veliko zadovoljstvo roditelja i djece pričala bajke.

 
Datum:
08.05.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X