Dura
Novosti

Održan prvi prekogranični vaterpolo kamp ‘OLIMPIJSKE NADE’

Održan prvi prekogranični vaterpolo kamp ‘OLIMPIJSKE NADE’
Održan  prvi prekogranični vaterpolo kamp 'OLIMPIJSKE NADE'
Dubrovnik, 19.lipnja 2013. – Prvi prekogranični vaterpolo Kamp održan je od 13. do 16.06.2013. u Herceg Novom. Kamp je realiziran u okviru projekta ‘OLIMPIJSKE NADE’ koji je financiran od strane Europske unije, a u okviru IPA programa prekogranične suradnje Hrvatske i Crne Gore za 2009-2011 godinu.

Prvi prekogranični kamp okupio je 125 najboljih mladih vaterpolista, odnosno, ‘olimpijskih nada’ iz pet klubova: VK Jug, PVK Jadran, VK Primorac, VA Cattaro i VK Budva. Mladi vaterpolisti imali su priliku razmijeniti iskustva i znanja, kako u bazenu tako i izvan njega. Na Kampu su sudjelovali i treneri svih spomenutih vaterpolo klubova koj su bili zaduženi za rad sa mješovitim ekipama mladih vaterpolista. Prvi prekogranični vaterpolo Kamp posjetili su i poznati crnogorski vaterpolo olimpijci Boris Zloković i Aleksandar Ivović, koji su proveli po jedan trening sa ‘olimpijskim nadama’ u bazenu nastojeći da im prenesu bar dio svog bogatog znanja i iskusva.

U sklopu Kampa održano je i predavanje o Europskoj uniji, programu prekogranične suradnje između Hrvatske i Crne gore, kao i o europskim i međunarodnim sportskim projektima – među kojima su upravo Olimpijske igre pridobile najveću pažnju sudionika.

Datum:
19.06.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X