Dura
Novosti

Raspisan Drugi natječaj HOK-a i Zagrebačke banke „Moj motiv 2.0.“

Raspisan Drugi natječaj HOK-a i Zagrebačke banke „Moj motiv 2.0.“
Raspisan Drugi natječaj HOK-a i Zagrebačke banke „Moj motiv 2.0.“
Dubrovnik, 02.srpnja 2013. – Nakon uspješnog prošlogodišnjeg odabira najboljih obrtničkih proizvoda u sklopu natječaja „Moj motiv“, Hrvatska obrtnička komora i Zagrebačka banka i ove godine doniraju hrvatske obrtnike i dizajnere.
Natječaj za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“ namijenjen je hrvatskim obrtnicima za realizaciju projekata u kojima su uspješno spojeni tradicionalna obrtnička proizvodnja i suvremeni dizajn.

Najuspješnijih deset proizvoda odabrat će stručna Komisija te će ući u drugi krug natječaja u kojem će za njih javnost moći glasati na društvenoj mreži Facebook.

Donacije za tri najbolja projektna prijedloga iznose 100.000 kuna za prvonagrađeni, 85.000 kuna za drugonagrađeni i 65.000 kuna za trećenagrađeni prijedlog. Također, Komisija će najboljem projektnom prijedlogu po svojem izboru dodijeliti 50.000 kuna posebne nagrade, a dobitnik će biti objavljen po završetku glasanja na Facebooku, odnosno u trenutku kad budu poznati dobitnici prvih triju donacija.

Teme natječaja “Moj motiv 2.0.” unutar kojih je moguće prijaviti projektni prijedlog:

”Dom i prostor” (oprema stola, predmeti za kućanstvo i za opremu interijera),
”Odjeća, obuća i nakit” (predmeti od tekstila, vune, kože, krzna, metala, stakla, papira i ostali)

“Poslovna oprema i darovi” (raznovrsni materijali)
Na ovaj se natječaj mogu prijaviti svi obrtnici sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Detalji o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave za Natječaj nalaze se u nastavku, kao i na internetskim stranicama Hrvatske obrtničke komore.
Rok za predaju prijava je 15. rujna 2013. godine.
Datum:
02.07.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X