Dura
Novosti

Startup Weekend uskoro u Dubrovniku!

Startup Weekend uskoro u Dubrovniku!
Startup Weekend uskoro u Dubrovniku!
Dubrovnik, 31. srpnja 2013. – Za sve poduzetnike i koji to žele postati, Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA  u suradnji sa Zagrebačkom Školom Ekonomije i Managementa organizira  1. Startup Weekend Dubrovnik od 11. – 13. listopada 2013. godine na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, Branitelja Dubrovnika 41.

Ovaj jedinstveni trodnevni događaj okuplja kreativne i inovativne stručnjake iz različitih grana privrede s ciljem pretvaranja ideja u poslovne planove. U uzbudljiva 54 sata sudionici kroz intenzivan timski rad razvijaju poslovne ideje koje na kraju vikenda imaju temelje za budući startup.
Prvi dan događaja, u petak, sudionici u 60 sekundi predstave svoju ideju, nakon čega slijedi glasovanje gdje sudionici međusobno izabiru najbolje ideje oko kojih se oforme timovi i na tim se idejama radi ostatak vikenda. Ne moraju svi polaznici događaja predstaviti ideju, neki polaznici svojim idejama i vještinama pomažu u razvijanju njima zanimljivih ideja. Sudionici ne trebaju imati nikakvo znanje o razvijanju ideje, jer će im biti dostupni mentori, stručnjaci iz različitih područja, koji će ih voditi i odgovarati na sva pitanja kako bi njihove ideje bile najbolje moguće za završne prezentacije u nedjelju pred sucima.
Svi koji žele postati dio globalne startup zajednice i pridružiti se ljudima diljem svijeta koji dijele istu viziju – promijeniti svijet u kojem živimo, dobrodošli su na 1. Startup Weekend Dubrovnik!
Više informacija možete saznat na web stranici: http://dubrovnik.startupweekend.org te putem mail adrese dubrovnik@startupweekend.org

Datum:
31.07.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X