Dura
Novosti

Informativne radionice za potencijalne prijavitelje IV. komponente IPA programa u Dubrovniku, Splitu i Zadru

Informativne radionice za potencijalne prijavitelje IV. komponente IPA programa u Dubrovniku, Splitu i Zadru

Dubrovnik, 7. kolovoza 2013. – Informativne radionice povodom otvorenih natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava u sklopu IV. komponente IPA programa organizirat će se u Dubrovniku, Splitu i Zadru.

Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II

Cilj ovog poziva je promicati zapošljavanje u hrvatskim županijama kroz pripremu i provedbu inovativnih inicijativa zapošljavanja na lokalnoj razini.

Natječaj je otvoren do 27. rujna 2013. godine

U sklopu ovog natječaja organizirane će biti dvodnevne informativne radionice u Dubrovniku 05.- 06. rujna 2013. od 09 do 16 sati, u hotelu Lero.


Poboljšanje pristupa tržištu rada osobama s invaliditetom

Cilj  ovog natječaja je poboljšati zapošljivosti osoba s invaliditetom i pružiti potporu njihovoj integraciji na tržište rada.

Natječaj je otvoren do 16. rujna 2013. godine

U sklopu ovog natječaja organizirane će biti dvodnevne informativne radionice u Splitu, 19. – 20. kolovoza 2013. godine od 9 – 16 sati u hotelu Dujam.


Jačanje socijalnog dijaloga

Cilj  ovog natječaja je poboljšati kvalitete socijalnog dijaloga između hrvatskih socijalnih partnera, kao i njihovih organizacijskih sposobnosti.

Natječaj je otvoren do 19. rujna 2013. godine

U sklopu ovog natječaja organizirane će biti dvodnevne informativne radionice u Zadru, 26. – 27. kolovoza 2013. godine od 9 – 16 sati u hotelu Kolovare.

Za sve dodatne informacije vezano za aktualne natječaje kao i za  pomoć u pripremi Vaših projekata DURA Vam stoji na raspolaganju putem telefona 020/638-236 ili e-maila info@dura.hr.

Datum:
07.08.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X