Dura
Novosti

Održana završna prezentacija IPA projekta ‘Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola ‘

Održana završna prezentacija IPA projekta ‘Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola ‘
Održana završna prezentacija IPA projekta 'Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola '
Dubrovnik, 20.kolovoza 2013. – U organizaciji Ekonomske i trgovačke škole Dubrovnik, 19. kolovoza 2013 godine u hotelu Lero održana je završna prezentacija IPA projekta naziva: Jačanje komunikacijskih kompetencija učenika srednjih ekonomskih škola (Srengthening COMmunication Competences of VOCational Economic High School Students – VOC.COM) na kojoj je sudjelova i djelatnica DURA-e.

U okviru sheme „Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada/gospodarstva“, projekt vrijedan 99.177,07 eura rezultirao je stvaranjem kurikula za novu izvannastavnu aktivnost “Govorništvo za poduzetništvo”, koja će ući u redovitu ponudu izvannastavnih školskih aktivnosti.

Tijekom 11 mjeseci provedbe Projekta, odabrani učenici i nastavnici su u nekoliko ciklusa nazočili edukacijama iz govorništva, poslovnoga komunicrianja, neverbalne komunikacije i drugih komunikacijskih vještina,kako bi osnažili izvanpredmetnu korelaciju i pripremili se za izradu novog kurikula.

Nositelj projekta je Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik, a parnteri su 3. ekonomska škola iz Zagreba i Srednja ekonomska škola Joze Martinovića iz Mostara

 
Datum:
20.08.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X