Dura
Novosti

Završen prvi korak vrednovanja projektnih prijedloga zaprimljenih na Javni poziv poduzetnicima za identifikaciju projektnih prijedloga

Završen prvi korak vrednovanja projektnih prijedloga zaprimljenih na Javni poziv poduzetnicima za identifikaciju projektnih prijedloga
Dubrovnik, 22.kolovoza 2013. – Dana 30. lipnja 2013. godine istekao je rok za podnošenje projektnih prijedloga temeljem Javnog poziva za iskaz interesa poduzetnika za pripremu projektnih prijedloga za Europski fond za regionalni razvoj.

U prvom koraku vrednovanja evaluacijski tim izvršio je administrativnu provjeru te utvrdio udovolja 2. Javnoga poziva.

Od ukupno 227 zaprimljenih projektnih prijedloga, 107 projektnih prijedloga zadovoljilo je sve kriterije administrativne provjere te im je upućen poziv da dostave odgovarajuće dokaze i kompletnu dokumentaciju kojom raspolažu. Temeljem zaprimljene dokumentacije stručni evaluacijski tim će izvršiti odabir onih projekata koji će se, sukladno mogućnostima prijavitelja, pripremiti za apliciranje na natječaje za dodjelu bespovratne potpore. Očekuje se da će drugi korak vrednovanja biti završen do sredine rujna.

Natječaji za dodjelu bespovratnih sredstava bit će otvoreni svim zainteresiranim prijaviteljima koji ispunjavaju uvjete prihvatljivosti. Neovisno o ovom Javnom pozivu za iskaz interesa, na budućim natječajima moći će se jednako prijaviti projekti koji nisu dostavili prijavu na ovaj Javni poziv, kao i oni koji su se prijavili, ali nisu odabrani za dobivanje tehničke pomoći u pripremi prijave.

Do kraja ove godine Ministarstvo poduzetništva i obrta također planira objaviti javni poziv za iskaz interesa poduzetnika za slijedeće programsko razdoblje korištenja sredstava EU fondova 2014.-2020. godine.

Informacije o objavi svih budućih natječaja namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima bit će pravovremeno objavljene na web stranicama Ministarstva.

 
Datum:
22.08.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X