Dura
Novosti

DURA mentor općini Neum

DURA mentor općini Neum
 DURA mentor općini Neum
Dubrovnik, 27. kolovoza 2013. – Grad Dubrovnik, Razvojna agencije Grada Dubrovnika DURA i općina Neum potpisali su sporazum o suradnji za izvedbu programa osposobljavanja osoblja općine Neum za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova.

Naime, općina Neum želi jačati kapacitete mladih osoba zaposlenih u općini koje bi se usmjerili na osnivanje općinske agencije po uzoru na uspješni model DURA-e.

Podsjetimo kako je DURA jedina operativna razvojna agencija na području jadranske hrvatske, izuzev korčulanske koja je tek nedavno formirana.

Slijedom dogovora,  DURA je osmislila specijalizirani trening  za pripremu i provedbu EU projekata u trajanju od petnaest dana koji će se odvijati na području Grada Dubrovnika i općine Neum.

Trening je započeo 26. kolovoza 2013. u prostorijama DURA-e gdje se započelo sa konkretnom pripremom projektnog prijedloga na aktualni natječaj prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina.

Datum:
27.08.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X