Dura
Novosti

ŠKOLA ZA EU FONDOVE

ŠKOLA ZA EU FONDOVE
ŠKOLA ZA EU FONDOVE
Dubrovnik, 05.rujna 2013. – Iskoristite mogućnosti sufinanciranja vlastitih projekata sredstvima iz fondova Europske unije te se prijavite u ŠKOLU ZA EU FONDOVE koja će se održati u Dubrovniku, od 30.do 03.listopada 2013.godine u kongresnoj dvorani hotela Lero, Iva Vojnovića 14 od 09:00 do 16:00 sati.

Punopravnim članstvom Republike Hrvatske u Europskoj uniji raznim organizacijama otvaraju se znatno veće mogućnosti dobivanja nepovratnih sredstava u odnosu na dosada. Tvrtke, ustanove, JLRS te ostale organizacije imati će na raspolaganju gotovo 10 puta više sredstava iz fondova, između 1,011 – 1,214 milijarda eura godišnje, ukupno do 2020. godine 8,029 milijardi eura.

Stoga tvrtka Krutak d.o.o. ponovno organizira višednevnu praktičnu edukaciju kako napisati i provesti projekt financiran iz fondova EU. Radi se o intenzivnoj edukaciji na kojoj će polaznici kroz interaktivan i praktičan rad s konzultantima dobiti znanja i vještine o cjelokupnom procesu od izrade do provedbe projekata.

Za uspješnu prijavu projektnog prijedloga i u konačnici dobivanje bespovratnih sredstava potrebno je konkretno znanje o pravilima određenog fonda/programa iz kojega će se tražiti sufinanciranje, ali i procedurama ugovaranja te službenoj metodologiji koja se koristi pri prijavi na natječaje EU. Po završetku programa polaznici će primiti certifikat o sudjelovanju i izobrazbi.

Prijave možete slati na e-mail:info@euasistent.eu najkasnije do 25. rujna 2013.

Više o edukaciji saznajte na: http://www.europski-fondovi.eu/content/kola-za-eu-fondove-etverodnevna-prakti-na-edukacija-o-mogu-nosti-sufinanciranja-projekata, a prijavni obrazac možete naći u vezanim dokumentima.

 

user_files/admin/PrijavniObrazac_Dubrovnik.pdf

Datum:
05.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X