Dura
Novosti

Konferencija projekta „Moj grad je spreman“

Konferencija projekta „Moj grad je spreman“
Konferencija projekta „Moj grad je spreman“
Dubrovnik, 06.rujna 2013. – Direktorica Razvojne agencije grada Dubrovnika Andrea Novaković sudjelovala je jutros na konferenciji na temu smanjenje rizika od katastrofa u sklopu projekta „Moj grad je spreman“, uz suradnju UNISDR-a iz Bruxellesa, Globalne platforme za smanjivanje rizika od katastrofa.

Predstavnik UNISDR-a Demetrio Innocenti rekao je kako je projekt podupire Europska unija te kako je Hrvatska napravila velik posao od 2005.godine u širenju svijesti na lokalnom, nacionalnom, kao i međunarodnom nivou. Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić istaknuo je kako treba djelovati preventivno kako bi se posljedice katastrofa svele na najmanju moguću mjeru te da su uz Grad Dubrovnik UNISDR-u i svjetskoj kampanji o zaštiti od katastrofa pristupili i Zagreb i Bjelovar.

Uz predstavnike Grada Dubrovnika i UNISDR-a, na konferenciji su sudjelovali i predstavnici Državne uprave za zaštitu i spašavanje, Lučke uprave Dubrovnik, predstavni Stožera zaštite i spašavanja Grada Dubrovnika i Stožera zaštite i spašavanja Dubrovačko-neretvanske županije.

 
Datum:
06.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X