Dura
Novosti

3. POZIV IPA PREKOGRANIČNA SURADNJA CRO-MNE

3. POZIV IPA PREKOGRANIČNA SURADNJA CRO-MNE
3. POZIV IPA PREKOGRANIČNA SURADNJA CRO-MNE
Dubrovnik, 17.kolovoza 2013. – Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u Crnoj Gori i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije iz Republike Hrvatske organizirali su svečanu konferenciju povodom objavljivanja Trećeg poziva za dostavljanje prijedloga projekta u okviru Prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007-2013, 16.rujna 2013. godine u hotelu Queen of Montenegro u Bečićima u Crnoj Gori.

Konferenciji su prisustvovali i djelatnici DURA-e, stručni suradnici Alisa Aliti Vlašić i Marko Cosmai, a radi pripreme natječaja koje DURA planira prijaviti.

Nakon uvodnih riječi predstavnika Ministarstava, održana je detaljna prezentacija Trećeg poziva za dostavljanje prijedloga i aktivnosti koje slijede nakon objave Poziva.

Informativna radionica na kojoj će se detaljno predstaviti smjernice za prijavitelje održat će se 03.listopada 2013.godine. u Dubrovniku.

Mjesto održavanja radionice naknadno će biti objavljeno.

Datum:
17.09.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X