Dura
Novosti

Kongres poduzetnica jadransko-jonskog područja

Kongres poduzetnica jadransko-jonskog područja
Kongres poduzetnica jadransko-jonskog područja
Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA sudjelovala je na 8. kongresu poduzetnica jadransko-jonskog područja na kojem je stručna suradnica Alisa Vlašić održala prezentaciju o razvijanju projekata na lokalnoj razini pod nazivom ‘Socijalna ekonomija u službi lokalnog razvoja – mogućnosti financiranja socijalnog poduzetništva’.

Ovogodišnji, 8. Kongres žena poduzetnica Jadransko-jonskog područja održan je 24. i 25. listopada 2013. godine u Dubrovniku. Organiziran je od strane Okruglog stola za žensko poduzetništvo, Foruma gospodarskih komora jadransko-jonskog područja i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik. Kongres je proizašao iz Okruglog stola za žensko poduzetnišvo organiziranog u okviru Foruma gospodarskih komora Jadransko-jonskog područja, koji obuhvaća 36 gospodarskih Komora s tog područja. Tema ovogodišnjeg Kongresa je „Banke u gospodarskoj krizi – žene u poduzetništvu”.

Datum:
26.10.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X