Dura
Novosti

Održan 6. Sajam poslova u Dubrovniku

Održan 6. Sajam poslova u Dubrovniku
Održan 6. Sajam poslova u Dubrovniku
Na Sveučilištu u Dubrovniku u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Dubrovnik organiziran je šesti Sajam poslova na kojem su brojni poslodavci i obrazovne ustanove predstavili svoju ponudu.  Uz dominantne hotelijere, među izlagačima je bila i Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA, trgovački lanci, Opća bolnica Dubrovnik, Atlantska plovidba, udruge te male privatne tvrtke sa područja Županije.

Na  Sajmu su ove godine također su sudjelovali i gosti iz BiH i Crne Gore, pa je cijeli događaj  imao međunarodni karakter.

Na okruglom stolu sa temom samozapošljavanja prezentaciju je u ime Razvojne Agencije Grada Dubrovnika održala Nataša Mirić, te je tom prilikom predstavila Poduzetnički inkubator ”Tvornica Ideja”,  i sve mjere koje DURA provodi kako bi pomogla mladima pri samozapošljavanju i osnivanju vlastitih poduzeća.  Naglasila je i odličnu suradnju sa Gradom Dubrovnikom, te ostalim mjerodavnim institucijama koje potiču samozapošljavanje kroz jačanje poduzetništva.

Interes građana ove godine je bio velik, no to nije čudo s obzirom da je turistička sezona završila, a to se odrazilo i na povećanje broja nezaposlenih.

Datum:
30.10.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X