Dura
Novosti

Info radionica u sklopu projekta SMEPASS 2

Info radionica u sklopu projekta SMEPASS 2
Info radionica u sklopu projekta SMEPASS 2

Info radionica projekta SMEPASS 2. održala se  28. studenog 2013. u Hotelu Importanne Resort na kojoj su sudjelovale djelatnice DURA-e Ena Soprano, Nataša Mirić i direktorica Andrea Novaković.

 

Na info danu predstavljene su aktivnosti projekta SMEPASS 2 i mogućnosti koje će poduzetnici iz proizvodnog sektora i turizma moći koristiti. Radi se o korištenju besplatnih konzultantskih usluga (kvaliteta, marketing, razvoj proizvoda i pisanje projekta za prijavu na strukturne fondove) hrvatskih subjekata koji imaju više od 10 zaposlenih.

 

Krajem ove godine biti će objavljen javni poziv za iskaz interesa na koji će se moći prijaviti tvrtke, od kojih će biti izabrano 150 krajnjih korisnika iz proizvodnog sektora i turizma.

 

Projekt SMEPASS pokrenut je u prosincu 2010. godine s ciljem jačanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u Hrvatskoj i to kroz promociju i pružanje savjetodavnih usluga poduzetnicima. Projekt se financira u sklopu IPA programa Europske unije za podizanje regionalne konkurentnosti.

 

Ovo je druga faza projekta koja je započela 01. srpnja 2013. godine te nastavak uspješno završene prve faze projekta.

 

Info radionicu su održali konzultanti na projektu Stephen O¨Mullane, voditelj projektnog tima, Juergen Mendrotzki, stručnjak za marketing  i Fernando Fernandez, stručnjak za osiguranje kvalitete.

 

Više informacija možete pronaći na: http://www.smepass2.eu, ili postaviti pitanje putem maila na  hgkdu@hgk.hr

Datum:
28.11.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X