Dura
Novosti

Seminar ”Europska sredstva na lokalnoj razini”

Seminar ”Europska sredstva na lokalnoj razini”
Seminar ''Europska sredstva na lokalnoj razini''
Dubrovnik, 16.prosinca 2013.  Ministarstvo gospodarskog razvoja i tehnologije Republike Slovenije i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske u ponedjeljak, 16. prosinca 2013. godine u Termama Olimia (Podčetrtek) organizirali su seminar “Iskustva i izazovi – Europska sredstva na lokalnoj razini”, na kojem sudjeluje i direktorica DURA-e Andrea Novaković.

Predstavnici jedinica lokalne samouprave, kojima je seminar i namijenjen, imat će prilike pobliže se upoznati s primjerima dobre prakse planiranja i provedbe projekata s područja turizma, komunalne infrastrukture, učinkovitog korištenja energije te okoliša.

Želja organizatora je upoznati sudionike s praktičnim iskustvima dobivanja EU sredstava koja su ključna za uspješnu pripremu i provedbu projekata na lokalnoj razini u razdoblju 2014.-2020.

Datum:
16.12.2013
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X