Dura
Novosti

Uskoro obnova “Parka Gradac”

Uskoro obnova “Parka Gradac”
Uskoro obnova

Na inicijativu DURA-e Razvojne Agencije Grada Dubrovnika  organiziran je prvi sastanak radne skupine koja bi trebala izraditi dokumentaciju za obnovu najstarijeg dubrovačkog povijesnog „Parka Gradac“,  u „Maloj Vijećnici Grada Dubrovnika“ u ponedjeljak 20.siječnja 2014.

 

Na sastanku su prisustvovali: zamjenik gradonačelnika Željko Raguž, koji je u jedino i vodio sastanak, predstavnici  Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, predstavnici Javnog komunalnog poduzeća „Vrtlar“,  predstavnici Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i mjesnu samoupravu, predstavnici DURA-e Razvojne Agencija Grada Dubrovnika, Katarina Ogresta – suvlasnica Acanthus d.o.o. i Aida Cvjetković – predstavnica Zaklade Park Gradac.

 

Dogovoreno je kako će radna skupina pripremiti sve potrebne materijale i predradnje s ciljem pripremanja Grada Dubrovnik za objavu javne nabavu za izradu projektne dokumentacije za obnovu „Parka Gradac“.

 

Park Gradac, ujedino i  najstariji dubrovački javni park iz 1897.godine posljednjih dvadesetak godina je iznimno u lošem stanju te je hitno potrebna intervencija kako bi se zaustavila daljnja devastacija.

Datum:
21.01.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X