Dura
Novosti

Predstavnici Agencije iz Trebinja u DURA-i

Predstavnici Agencije iz Trebinja u DURA-i
Predstavnici Agencije iz Trebinja u DURA-i

Direktorica Razvojne agencija Grada Dubrovnika DURA-e, Andrea Novaković  održala je radni sastanak s predstavnicima  Agencije za razvoj malih i srednjih poduzeća grada Trebinja 28. siječnja 2014. god. u Dubrovniku. Glavni cilj sastanka  bila je izrada projekata i zajedničko konkuriranje  na fondove iz IPA programa te unapređenje suradnje, razmjena iskustava iz oblasti razvoja malog i srednjeg poduzetništva i razgovor o potencijalnom zajedničkom nastupu u okviru razvoja drugih projekata prekogranične suradnje.

 

Dogovorene su prioritetne oblasti i projektne ideje od obostranog interesa i napravljen dogovor o zajedničkom sudjelovanju na pozivima za projekte u okviru kojih se te ideje mogu kandidirati za financiranje.  Tom prilikom, Andrea Novaković  pozvala je predstavnike Agencije za razvoj malih i srednjih poduzeća grada Trebinja da sudjeluju  na START-UP vikendu koji će se održati  od 11. do 13. travnja 2014. god u Dubrovniku, kao i da za taj događaj uključe i pozovu pet mladih, ambicioznih poduzetnika  ili mlade koji imaju kvalitetne poduzetničke ideje.

 

Suradnja agencija za razvoj Dubrovnik-Trebinje

Datum:
28.01.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X