Dura
Novosti

PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA EU FONDOVE ZA SEKTOR MSP

PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA EU FONDOVE ZA SEKTOR MSP
PREZENTACIJA NATJEČAJA ZA EU FONDOVE ZA SEKTOR MSP
Hrvatska gospodarska komora je organizirala prezentaciju natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU za mikro, malo i srednje poduzetništvo pod nazivom „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malih i srednjih poduzeća”.

Prezentacija je održana u srijedu, 29. siječnja 2014.g, u Hotelu More u Dubrovnik te je na njoj prisustvovala i djelatnica DURA-e Marijana Puljas.

Predstavnik Hrvatske gospodarske komore g. Saša Bukovac iz Centra za EU pri HGK je prezentirao postupak podnošenja prijave, evaluacija i odobravanje, tj. najvažnije korake i dokumente, metodologiju ocjenjivanja te je pojasnio osnovne elemente ocjene veličine poduzeća.

Nakon toga uslijedila je prezentacija predstavnice Hrvatske banke za obnovu i razvitak, gđa. Mira Krneta koja je predstavila ulogu HBORA i mogućnosti financiranja investicija kroz ovaj natječaj.

Datum:
29.01.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X