Dura
Novosti

Drugi „Startup Weekend Dubrovnik“ kreće u proljeće

Drugi „Startup Weekend Dubrovnik“ kreće u proljeće
Drugi „Startup Weekend Dubrovnik“ kreće u proljeće

Potaknuti uspjehom i izvrsnim odazivom prvog „Startup Weekend-a Dubrovnik“ u listopadu prošle godine, Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA  organizira  „2. Startup Weekend Dubrovnik“ od 4. do 6. travnja 2014. godine na Sveučilišnom kampusu u Dubrovniku, na adresi Branitelja Dubrovnika 41.

 

Ovaj jedinstveni trodnevni događaj okuplja kreativne i inovativne stručnjake iz različitih grana privrede s ciljem pretvaranja ideja u poslovne planove. U uzbudljiva 54 sata sudionici kroz intenzivan timski rad razvijaju poslovne ideje koje na kraju vikenda imaju temelje za budući startup.

 

Prvi dan događaja, u petak, sudionici u 60 sekundi predstavljaju svoje ideje, nakon čega slijedi glasovanje gdje sudionici međusobno izabiru najbolje ideje oko kojih se formiraju timovi i na tim se idejama radi ostatak vikenda. Ne moraju svi polaznici događaja predstaviti ideju, neki polaznici svojim idejama i vještinama pomažu u razvijanju njima zanimljivih. Sudionici ne trebaju imati nikakvo znanje o razvijanju ideje, jer će im biti dostupni mentori, stručnjaci iz različitih područja, koji će ih voditi i odgovarati na sva pitanja kako bi njihove ideje bile najbolje moguće za završne prezentacije u nedjelju pred sucima.

 

Svi koji žele postati dio globalne startup zajednice i pridružiti se ljudima diljem svijeta koji dijele istu viziju – promijeniti svijet u kojem živimo, dobrodošli su na „2. Startup Weekend Dubrovnik“

 

Za sve dodatne informacije možete se informirati web stranici http://startupweekend.org  kao i http://dubrovnik.startupweekend.org ili putem telefona 020/ 640-554.

Datum:
11.02.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X