Dura
Novosti

Okrugli stol

Okrugli stol
Okrugli stol

Okrugli Stol – “Inicijative Europske unije za zapošljavanje, stručno usavršavanje i obrazovanje mladih”

 

Dana 19.veljače 2014. održan je Okrugli Stol “Inicijative Europske unije za zapošljavanje, stručno usavršavanje i obrazovanje mladih” na Sveučilišnom kampusu u suradnji Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e  s Uredom Olega Valjala, zastupnika u Europskom parlamentu i Sveučilištem u Dubrovniku.

 

Andro Vlahušić, dubrovački gradonačelnik govorio je o  modelima zapošljavanja mladih u Gradu Dubrovniku, Oleg Valjalo, zastupnik u Europskom parlamentu o Inicijativama  Europske unije zapošljavanja, stručnog usavršavanja i obrazovanja mladih. Tatjana Dalić, pomoćnica ministra, Ministarstva rada i mirovinskog sustava govorila je o programima  i poticajima MRMS-a, Dasen Jasprica, pročelnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – područni ured Dubrovnik iznio je osvrt na trendove tržišta rada i mjere aktivne politike zapošljavanja  u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a Andrea Novaković, direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e je predstavila poduzetnički inkubator „Tvornica ideja“.

Datum:
20.02.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X