Dura
Novosti

Održano stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga

Održano stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga
Održano stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga

Stručno savjetovanje OPG-ova i Udruga održano je 20. veljače 2014. godine u prostorijama Velike vijećnice Općine Župa dubrovačka.

 

Prva tema je bila „Pokretanje i poslovanje OPG-a, potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju“ koju je prezentirala gđa.Dijana Šemeš  iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Nakon toga je g. Ivo Grbića iz Porezne uprave uveo prisutne u „Poslovanje OPG-a s poreznog aspekta“. Treća tema savjetovanja je bila o bespovratnim sredstvima EU gdje je Marijana Puljas iz DURA-e prezentirala program „IPARD – Mjere 101, 102 i 302“. Na kraju je gđa. Ana Cvjetković iz  Udruga DEŠA pojasnila nazočnima  „Poslovanje Udruga“.

 

Nakon svih održanih prezentacija sudionici su imali prilike postavljat pitanja vezana za gore navedene teme, na koja su dobili i odgovarajuće odgovore.

 

LAG2  u suradnji s DURA-om planira nastaviti s ovakvim događanjima, naravno sukladno potrebama članova LAG-a.

Datum:
21.02.2014
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X